Ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κεν στην ταινία «Barbie» – Στη δημοσιότητα η πρώτη του φωτογραφία

Αγνώριστος, κατάξανθος και με… εξωπραγματικά καλοσχηματισμένους κοιλιακούς ο γνωστός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ θα συστηθεί στο κοινό ως Κεν.

Μάλιστα η εταιρία παραγωγής, Warner Bros, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του δημοφιλούς ηθοποιού ως τον παιδικό φανταστικό ήρωα.

Ο Γκόσλινγκ ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά, τζιν αμάνικο τζάκετ, οι κοιλιακοί του σε πρώτο πλάνο ενώ το χρώμα που κυριαρχεί είναι το αγαπημένο της Barbie, το φούξια.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρωταγωνίστρια στη live-action ταινία της Warner Bros. και της Mattel, είναι η Μάργκοτ Ρόμπι. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ την παραγωγή της ταινίας.

Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, για το πρότζεκτ: «Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο».

«Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται», είχε αναφέρει.

Σημειώνεται πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος