Πρόεδρος επιτροπής PEGA σε Παπαδημούλη: Διαγράψετε το tweet και ζητήστε συγγνώμη

Array

Επανέρχεται στο ζήτημα της παρουσίασης σχεδίου προγράμματος ως απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο πρόεδρος της επιτροπής PEGA, εγκαλώντας μάλιστα εκ νέου τον ευρωβουλευτή για την πράξη του, καθώς εκείνος επανήλθε, εμμένοντας στους ισχυρισμούς του.

«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Jeroen Lenaers.

Ο κ. Παπαδημούλης, στην πρώτη του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

Ωστόσο, ο κ. Lenaers έσπευσε να εξηγήσει ότι πρόκειται ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές.

Ακολούθησε η απάντηση του κ. Παπαδημούλη, μέσω της οποίας κάνει λόγο για ψέμματα και συγκάλυψη. “Ντροπή κ. Lenaers είναι τα ψέμματα κ η συγκάλυψη. Όχι η αλήθεια! Το πρόγραμμα της επίσκεψης της PEGA στην Αθήνα για τις υποκλοπες το ετοιμάσατε εσείς με τους συντονιστές της PEGA! Εσείς το στείλατε στο Προεδρείο του ΕΚ για έγκριση της αποστολής. Όλα στο φως!” τόνισε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαδημούλης ξεπερνά τα όρια και δεν μπορεί να συγκρατήσει το αντιπολιτευτικό του μένος», επισημαίνει σε ανάρτησή της στο Twitter η ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, εξήγησε ότι το Ευρωκοινοβούλιο ανάμεσα στα υπόλοιπα ψάχνει και το τι γίνεται με τα κακόβουλα λογισμικά και με τις παρακολουθήσεις ευρωβουλευτών. «Ένας από αυτούς είναι ο κ. Ανδρουλάκης που έγινε απόπειρα παρακολούθησης, του τηλεφώνου του, όπως αντίστοιχα υπήρχαν παρακολουθήσεις Ισπανών ευρωβουλευτών, του πατέρα του σημερινού προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του κ. Μισέλ, με την ιδιότητά του ως ευρωβουλευτή, γάλλων πολιτικών, πολωνών πολιτικών κτλ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος