O αγαπημένος συνθέτης-ερμηνευτής που μας χάρισε αξέχαστα Σαββατόβραδα γεμάτα κέφι και χορό είναι έτοιμος για μια νέα σειρά εμφανίσεων-έκπληξη, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ ακούσει νέες και παλαιότερες επιτυχίες και να τραγουδήσει μαζί του στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των «Χορεύω», «Σαϊτιά», «Χωρίς Αναπνοή», αλλά και αγαπημένες μπαλάντες όπως ο «Βυθός», το «Μόνο στα Όνειρα» και το «Άγγιγμα Ψυχής».
Μαζί με τον Μιχάλη, ο ανατρεπτικός και ταλαντούχος τραγουδοποιός ZAF, σε μια ξεχωριστή συνεργασία που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται. Ανυπομονώ να σας συναντήσω στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η μουσική είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας και με όλους εσάς η ζωή αποκτά ακόμη περισσότερο χρώμα και συναίσθημα. Σας περιμένω και σας ευχαριστώ θερμά που τόσα χρόνια είστε δίπλα μου» δηλώνει ο καλλιτέχνης που μας έχει προσφέρει τις «απόλυτες» συναυλιακές εμπειρίες.
Οι νέες εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη πραγματοποιούνται με φόντο την ενθουσιώδη υποδοχή που γνωρίζει το νέο τραγούδι «Χόρεψε» που έγραψε ο ίδιος και ερμηνεύει μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και την πρόσφατη κυκλοφορία του album Τerra Ιncognita σε φυσικό προϊόν, με ένα διπλό CD που περιέχει 10 καινούρια τραγούδια και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία πέντε χρόνια.
Μαζί του επί σκηνής:
· Σόλωνας Αποστολάκης | Πλήκτρα & Ενορχήστρωση
· Σπύρος Μάζης | Μπάσο
· Άγγελος Αϊβάζης | Κιθάρες
· Δημήτρης Τσόλης | Τύμπανα
· Νικόλας Πλάτων | Τρομπέτα
· Μαλλιούρας Τάσος / Ήχος
· Πανταζής Φώτης /Ήχος
Όλες οι συναυλίες από τώρα έως τέλη Αυγούστου
- 5/8 Χανιά
- 6/8 Ρόδος
- 11/8 Μάνη
- 14/8 Δελφοί
- 16/8 Αίγιο
- 17/8 Λεωνίδιο
- 20/8 Ζάκυνθος
- 21/8 Κυλλήνη
- 25/8 Αντίπαρος
- 27/8 Σαντορίνη
- 29/8 Μύκονος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος