Ο. Κωνσταντινόπουλος στο Πρώτο: Απόλυτα ενωτικός ο Γ. Παπανδρέου- Κλειστή η πόρτα για όσους έφυγαν και πήραν καρέκλες σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (audio)

«Το μήνυμα του Γ. Παπανδρέου ήταν απόλυτα ενωτικό, ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει ο χώρος μας, μεγάλη κυβερνητική παράταξη. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και οι εμπειρίες του Γιώργου Παπανδρέου μπορούν να αξιοποιηθούν σε αυτή την κατεύθυνση» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε σε όλους τους ψηφοφόρους, οι ψηφοφόροι δεν ανήκουν σε κανέναν. Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινά χαρακτηριστικά και θέλουν να προχωρήσει μπροστά η χώρα» συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως για αυτούς που τους ανέδειξε η παράταξη, οι οποίοι έφυγαν και πήραν καρέκλες είτε στην ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, η πόρτα του ΚΙΝΑΛ θα είναι κλειστή. «Είναι θέμα ηθικό και αξιακό, αυτά τα έχουμε λύσει και ό,τι είπαμε προεκλογικά θα τα τηρήσουμε γιατί ο κόσμος μας παρακολουθεί. Ερχόμαστε με όρους να γίνουμε πρωταγωνιστές, δεν έχουμε αλαζονεία, έχουμε όμως την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», προσέθεσε. Αναφερόμενος στο θέμα του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, επεσήμανε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ετοιμάσει την πρότασή του και θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πάρα πολύ μεγάλη ήταν η έκπληξη της πρώτης Κυριακής, αλλά περισσότερη έκπληξη έκανε η συμμετοχή των 206.000 πολιτών εχθές, σημείωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. «Οι πολίτες κλείνουν τον λογαριασμό πάντα και εχθές τον έκλεισαν με την ψήφο τους. Και η μεγάλη συμμετοχή έστειλε πολλαπλά μηνύματα σε όλους. Εμείς είπαμε στο κόσμο ότι θέλουμε να έρθει στην Ελλάδα η σοσιαλδημοκρατία, που έχει κερδίσει στην Δανία, στην Ισπανία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, που έχει τα εργαλεία για να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές κρίσεις για τους πιο ευάλωτους, για την κλιματική αλλαγή, το δημογραφικό. Άρα έρχεται ο χρόνος αυτά σιγά σιγά να τα ξεδιπλώσουμε μέσα από την διαδικασία ενός συμμετοχικού κόμματος. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία και χρειάζεται επιμονή, χρόνος, πολύ δουλειά, ενότητα, αξιοποίηση όλων και μια μεγάλη αγκαλιά ώστε να μπορέσουμε μαζί να προχωρήσουμε μπροστά» κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος