Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιά και κατά τόπους ηλιοφάνεια – Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αρκετή συννεφιά θα υπάρξει το επόμενο 48ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με αρκετές περιοχές που κατά τη διάρκεια και του Σαββάτου και της Κυριακής θα έχουν κάποια διαστήματα με ηλιοφάνεια, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Το Σάββατο θα υπάρχουν συννεφιές σαν και αυτές στις περισσότερες περιοχές, κυρίως της δυτικής, κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας που θα δώσουν και κάποια φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτές οι συννεφιές, που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές, θα εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύχτιων ωρών προς το ξημέρωμα του Σαββάτου και θα φτάσουν γρήγορα να καλύψουν τον ουράνιο θόλο αρκετών περιοχών της κεντρικής και της βόρειας χώρας μέχρι και το μεσημέρι.

Στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα έχουμε φαινόμενα παρά μόνο αυτή τη συννεφιά πιο πυκνή στα δυτικά βορειο δυτικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί στη Δυτική Ελλάδα στα 2 με 4 μποφόρ, αλλού λίγο πιο βόρειοι βορειοδυτικοί.
Στα νότια δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 3 με 5 μποφόρ.

Εξασθενημένοι θα είναι οι άνεμοι και τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα πλησιάσει ο υδράργυρος εξαιτίας της ξαστεριάς το μηδέν με έναν βαθμό στην ορεινή ημιορεινή ζώνη της χώρας, κοντά στους 7 με 6 με 7 βαθμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος