Ο Γ. Καπουτζίδης στη “Μέρα με Χρώμα” για την παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “Μέρα με Χρώμα” για την παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” που ανεβαίνει στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου από τις 17 Δεκεμβρίου 2022. Η μεγάλη θεατρική επιτυχία που παρουσιάστηκε με επιτυχία στις Αθηναϊκές σκηνές αλλά και online  έρχεται να κερδίσει και το θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο που έγραψε ο ίδιος και αυτήν τη φορά το σκηνοθετεί στο ανέβασμα του από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λέγοντας ότι ο μόνος που χρειάζεται να ρωτήσεις αν θέλεις να χωρίσεις είναι η… καρδιά σου!
Η μοντέρνα κωμωδία του Γ. Καπουτζίδη μας βοηθάει να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει μέσα από τη ματιά των 30αρηδων, παρ’ όλο που ο δημιουργός της είναι 47 ετών. Ο συγγραφέας θίγει εύστοχα όλους τους προβληματισμούς, τις ανασφάλειες και τα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν μια γενιά διαφορετική από τη δικιά του μέσα από το πρίσμα ενός ανομολόγητου έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε αναλυτικά στους συνεργάτες του, ενώ μίλησε για την αγαπημένη του βόλτα στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της πολύμηνης διαμονής του στην πόλη, που δεν είναι άλλη από τη βόλτα στην παραλία. “Δε μπορώ να ζήσω χωρίς τη θάλασσα και την έχω αυτήν την ευκαιρία εδώ στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην Αίγινα όπου ζω” τόνισε. Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του να βρίσκεται εδώ, αλλά και την έκπληξη του για τους δεκάδες τουρίστες που… ανακαλύπτουν τις ομορφιές της πόλης. “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου “
“Οι αναμνήσεις μου από την πόλη είναι πολλές” είπε και τόνισε ότι από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία στο θέατρο μέσα από την ερασιτεχνική ομάδα του Γαλλικού Ινστιτούτου, όπου δοκίμασε τις δυνάμεις του στο σανίδι.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος