Ο Δήμος Ναυπλιέων και αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα βρίσκεται δίπλα στους δημότες του μοιράζοντας τρόφιμα και τα απαραίτητα αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι.
Την Κυριακή 25 Απριλίου, εθελοντές και υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων, θα μοιράσουν σε οικογένειες που υπάρχουν καταγεγραμμένες σε αυτή και όντως αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους, τα παραπάνω αγαθά, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν.
Οι τσάντες με τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη θα παραδοθούν από τους εθελοντές και τους υπαλλήλους στις οικίες των οικογενειών , τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν συστήσει οι ειδικοί κατά της διάδοσης του Κορονοϊού.
Ο Δήμος Ναυπλιέων με όποιο τρόπο μπορεί και όποιες δυνατότητες έχει, αγωνίζεται να καλύψει ακόμα και βασικές ανάγκες των δημοτών και πάντα βρίσκεται στη διάθεση τους για να παρέχει οποιαδήποτε φροντίδα μπορεί.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος