Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ και έχει τον «πρώτο λόγο» στην υπόθεση πρόκριση (HIGHLIGHTS)

Σε ένα συναρπαστικό ματς που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 3-1 και πλέον έχει τον «πρώτο λόγο» στην υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και για αυτόν τον λόγο έφτασαν γρήγορα και συγκεκριμένα μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης στην επίτευξη του πρώτου τέρματος. Μετά από μια «μαγική» συνεργασία των Γκάμα, Σάσα και Σούντγκρεν, οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βούρου πάνω στον Καμαρά στο ύψος της μικρής περιοχής. Μετά από παρότρυνση του VAR, ο διαιτητής του αγώνα, Βασίλης Φωτιάςκαταλόγισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρούνο Γκάμα.

Σε εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ανέβασαν την πίεσή τους, με αποτέλεσμα να κλέψουν αρκετές φορές τη μπάλα και να χάσουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις όμως του πρώτου μέρους, ο Άρης κατάφερε και πάλι με τη βοήθεια του VAR να κερδίσει πέναλτι, αυτή τη φορά με τον Μεγιάδο και ο Καμαρά βρήκε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Οι Κρητικοί ανέβασαν «στροφές» και στο 56ο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ με τον Καστάνιος.

Παρά την προσπάθεια του ΟΦΗ να ισοφαρίσει το σκορ, οι κίτρινοι είχαν τη λύση με τον Ιτούρμπε. Ο 28χρονος μέσος με εκπληκτικό αριστερό σουτ εκτός περιοχής άφησε άγαλμα τον Βάτερμαν για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στην αναμέτρηση, δίνοντας έτσι στην ομάδα του το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Σάσα, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν – Βούρος, Γιαννούλης, Βάτερμαν.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα (70′ Λούμορ), Τζέγκο, Σάσα (86′ Μάνος), Γκαρσία (46′ Μαντσίνι), Εντιαγέ (70′ Ματίγια), Γκάμα (70′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγκος (32’ Μεγιάδο), Τοράλ (64′ Ναμπί), Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου (84′ Γιαννούλης), Καμάου (46′ Τσιλιανίδης), Καστάνιος (84′ Γιάννου).

***Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Φελίπε Γκαγιέγκος, έπειτα από ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος