Ντεκόρ γάμου η πρώην χωματερή στην Αλόννησο

Ένα πανέμορφο σημείο, στην Αλόννησο, με μοναδική θέα στο Αιγαίο και ένα εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα, επιλέγουν ζευγάρια από όλο τον κόσμο για να δώσουν τους όρκους αιώνιας πίστης. Όπως όμως είναι γνωστό εκείνο το σημείο μέχρι πρότινος ήταν η χωματερή του νησιού.

Ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, εξηγεί ότι επί χρόνια η τοποθεσία αποτελούσε σημείο εναπόθεσης απορριμμάτων, έως ότου κατασκευάστηκε ο ΧΥΤΑ. Ωστόσο, η περιοχή ήταν μια πληγή για το νησί. Έτσι, ξεκίνησε η προσπάθεια διαμόρφωσης του χώρου και σύντομα έγινε επισκέψιμη. Η πλατφόρμα όπου πήγαινε το απορριμματοφόρο όχημα για να πετάξει τα σκουπίδια μετατράπηκε σε εξέδρα με πανοραμική θέα προς τα γειτονικά νησιά του Αιγαίου. Το πλάτωμα βρίσκεται πολύ κοντά στην Χώρα και ήδη έχει  τελεστεί ένας γάμος.

Η Αλόννησος ζητά να πάρει σκήπτρα της τελέσεως γάμων και υποβρύχια. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, όντας δύτης και ο ίδιος είναι μια διαδικασία που επιλέγουν όσοι επιθυμούν ξεχωριστές αναμνήσεις από το σημαντικότερο γεγονός της ζωής τους. ο κ. Βασίλης βάζει την στολή κατάδυσης και οι νεόνυμφοι δίνουν όρκους υποβρύχια.

Πρόκειται για μια νέα προοπτική στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος