Nεκρός σε ηλικία 65 ετών ο Μπόμπ Σάγκετ – Άγνωστη η αιτία θανάτου του διάσημου ηθοποιού

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ η είδηση ότι ο Μπομπ Σάγκετ, ο Αμερικανός κωμικός που έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά “Full House” και την εκπομπή “Αmerica’ s Funniest Home Videos”, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα.

 “Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε επί τόπου. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιό του μετά από την ενημέρωση που έλαβαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου ότι ο 65χρονος κωμικός δεν ανταποκρινόταν. Η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει πάει στο Ορλάντο για μια σειρά εμφανίσεων, αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τρία παιδιά.

Δείτε την τελευταία ανάρτηση του Μπομπ Σάγκετ, στο twitter, λίγες ώρες πριν το θάνατό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος