Νέα Υόρκη: Τέρμα οι κλεμμένες λιχουδιές για τα κατοικίδια – Ειδικό μενού στα εστιατόρια

Ένας αυξανόμενος αριθμός εστιατορίων στις Η.Π.Α. προσφέρουν ξεχωριστά μενού για σκύλους. Κάποιοι έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα τετράποδα μέλη μιας οικογένειας. Στην νέα αυτή τάση αναφέρονται οι New York Times σε εκτενές ρεπορτάζ για τα νέα μενού που παρουσιάζουν παραδοσιακά εστιατόρια αλλά και καντίνες. Μια τάση που υιοθετούν σταδιακά και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο με την Αθήνα να έχει ήδη το πρώτο εστιατόριο για τους αγαπημένους μας φίλους.

Οι κατάλογοι των εστιατορίων για τα σκυλιά έχουν αντικαταστήσει πλέον στην αμερικανική μεγαλούπολη τα μενού για τα παιδιά δείχνοντας την τάση στις επιχειρήσεις εστίασης που απευθύνονται στους φιλόζωους που δεν μπορούν να αποχωρηστούν τα κατοικίδιά τους όταν βγαίνουν μια βόλτα για φαγητό.

Νέα Υόρκη: Τέρμα οι κλεμμένες λιχουδιές για τα κατοικίδια – Ειδικό μενού στα εστιατόρια

Εκλεκτά φιλέτα κρέατος και σολομός με ρύζι στον ατμό είναι ορισμένες από τις επιλογές για τα κατοικίδια στα οποία οι εστιάτορες προσφέρουν και το ανάλογο ρόφημα για να συνοδέψουν το κυρίως πιάτο.

Ένα ανάλογο εστιατόριο έχει λειτουργεί και στο Παγκράτι στην Αθήνα». Και όπως λένε οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων που επισκέπτονται αυτά τα μέρη που παρέχουν υψηλή γαστρονομία για τους τετράποδους τους φίλους, δεν πρόκειται για ιδιοτροπία ή ένδειξη πλουτισμού αλλά για την αγάπη για τα κατοικίδιά τους.

Νέα Υόρκη: Τέρμα οι κλεμμένες λιχουδιές για τα κατοικίδια – Ειδικό μενού στα εστιατόρια
Eικόνα από το εστιατόριο wobto στο Ορλάντο.

Πηγή: ΝY Times

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος