Νέα Σμύρνη: Βίαζε και βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του -Την έκαιγε στο “μάτι” της κουζίνας (video)

Σεξουαλική κακοποίηση και βασανισμούς ζούσε τα τελευταία χρόνια, απο τον ίδιο τον πατέρα του, ένα κοριτσάκι 10 ετών απο τη Ρουμανία. Η καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και η επακόλουθη ενεργοποίηση του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛ.ΑΣ, έδωσαν τέλος στην φρίκη και το δράμα του παιδιού. Προς το παρόν το παιδί βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων έως ότου  βρεθεί κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ο πατέρας πατέρας αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε τη μικρή. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση ανέδειξε τη φρίκη που έζησε το παιδί. Μάλιστα, μόλις είναι ψυχολογικά έτοιμη, θα δώσει κατάθεση και στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα έχει εγκαταλείψει τη 10χρονη κόρη της και τον σύζυγό της. Το παιδί διαβιούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά πάθη του στην ανήλικη και την τιμωρούσε με ξυλοδαρμό και με κάψιμο των χεριών στο «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας, οπότε η κόρη του αντιστέκονταν. Ο άνδρας αυτός έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος