Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη Έλληνας οπαδός μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης – Σε εξέλιξη κατ’ οίκον έρευνα

Εκτελέστηκε το ένταλμα που εκδόθηκε για τη σύλληψη οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την συμμετοχή του στην συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, από βιντεοληπτικά υλικά, στα οποία μάλιστα φαίνεται να καθοδηγεί τους υπόλοιπους χούλιγκαν.

Το συγκεκριμένο άτομο έχει πλούσιο παρελθόν οπαδικής βίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί μαζί με έναν ακόμη οπαδό του Παναθηναϊκού μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας στην οδό Δέγλερη έξω από το Πρωτοδικείο κατά την διάρκεια εκδίκασης του περιστατικού των πυροβολισμών στην Λ. Αλεξάνδρας.

Μετά την σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη και κατ’ οίκον έρευνα των Αστυνομικών στο σπίτι του στο Γκύζη, μήπως βρεθούν περαιτέρω ενοχοποιητικά στοιχεία για τον ίδιο ή και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα με το περιστατικό της Νέα Φιλαδέλφειας.

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Στα πεδίο των ερευνών: σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών.

Από την ανάλυση των στοιχείων, μέχρι στιγμής, στα εργαστήρια φέρεται να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το οπτικό υλικό από τα επεισόδια ενώ κομβικής σημασίας θεωρούνται τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Οι αστυνομικοί μετά την σχετική άδεια από τις δικαστικές αρχές για άρση του απορρήτου θα επιχειρήσουν να ανασύρουν δεδομένα που θα δρομολογήσουν άμεσες εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ , σε εξέλιξη είναι συσκέψεις των συναρμόδιων φορέων ενόψει των επόμενων αγώνων τόσο της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ όσο και του Παναθηναϊκού όπου θα είναι παρόντες και εισαγγελικοί λειτουργοί με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας. Σύμφωνα πάντως με δικαστικές πηγές, ουδέποτε εστάλη πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ έγγραφο για να ζητηθεί η συνδρομή της Εισαγγελίας η οποία ποτέ δεν την έχει αρνηθεί, με την παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Πηγή: ΕΡΤΡεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης, Ζώης Κακκαβάς, Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος