Νέα Φιλαδέλφεια: Στήριξη της «Ελπίδας» αντί στεφάνων επιθυμεί η οικογένεια του Μιχάλη

Ο σύλλογος της ΑΕΚ, με ανάρτησή του στο Twitter, γνωστοποίησε την επιθυμία των συγγενών του αδικοχαμένου 29χρονου φιλάθλου αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για τον σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Η Ένωση κοινοποίησε και μήνυμα της οικογένειας στο Facebook: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ”»

Η Εξόδιος Ακολουθία του Μιχάλη, θα γίνει αύριο Παρασεκυή 11/8 τις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, τόπο διαμονή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος