Ν. Ρωμανός στο Πρώτο για εκλογές: Δημιουργείται κλίμα τοξικό και διχαστικό από την αντιπολίτευση (audio)

«Έχει απαντηθεί τόσο αναλυτικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τόσες φορές, που δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από το ότι προφανώς μπαίνουμε σε μια προεκλογική χρονιά» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ερωτηθείς σχετικά με τον χρόνο των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει πει και ο Πρωθυπουργός και είναι ξεκάθαρο, είναι ότι δημιουργείται ένα κλίμα τοξικό και διχαστικό σε τέτοιο βαθμό από την αντιπολίτευση, που προφανώς δεν βοηθάει το πολύ σημαντικό έργο που έχουμε να επιτελέσουμε» συμπλήρωσε.

Όσο αφορά την υπόθεση Novartis, ο κ. Ρωμανός σχολίασε ότι «όσα αναφέρονται στο βούλευμα, είναι η πλήρης αποτύπωση αυτού που λέγαμε τόσα χρόνια για ένα παραδικαστικό κύκλωμα που έχει στηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Την απάντηση την έχει δώσει ήδη η πραγματικότητα για το αν ήταν σκευωρία από την στιγμή που αθωώθηκαν αυτά τα πολιτικά πρόσωπα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος