Ν. Ηλιόπουλος στο Πρώτο: Μιλάμε για μια κυβέρνηση επικίνδυνη για το κράτος δικαίου (audio)

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι το κράτος. Όταν κάνουμε κριτική στις επιλογές του δεν κάνουμε κριτική στις υπηρεσίες επί της αρχής. Το να ταυτίζει ο κ. Μητσοτάκης τον εαυτό του με την ΕΥΠ, τις υπηρεσίες και το κράτος και την χώρα, είναι δείγμα μεγαλομανίας στα όρια της παραφροσύνης» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Με τούτα και μ’ εκείνα» με τον Φώτη Παπούλια.

«Και πολύ σύντομα είμαι σίγουρος ότι αυτό θα το καταλάβουν και άνθρωποι από την συντηρητική παράταξη, ότι μιλάμε για έναν τοξικό άνθρωπο, πολιτικά τελειωμένο και το ερώτημα είναι μέχρι να μπει και επίσημα το τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη, πόσο ακόμα θα βουλιάξει η χώρα» συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως είναι «επικίνδυνη για την δημοκρατία, για το κράτος δικαίου». «Τόσο επικίνδυνη που φτάνει να στοχοποιεί δημοσιογράφους για υποτιθέμενες πολιτικές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει να στοχοποιεί ξένα μέσα ως δάκτυλους της αντιπολίτευσης και έχει φτάσει στο αστείο σημείο να λέει ότι αυτά είναι παρεμβάσεις αρχικά της Κίνας, της Ουκρανίας, της Αρμενίας, τώρα τελευταία λένε της Ρωσίας, άρα μιλάμε για μια κυβέρνηση επικίνδυνη για το κράτος δικαίου» υποστήριξε ο κ. Ηλιόπουλος.

Αναφερόμενος στην σημερινή τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στην συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε «ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε σήμερα λέγοντας ότι αυτή η συζήτηση είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Πρέπει να μας εξηγήσει ποιο είναι το ζήτημα εθνικής ασφάλειας για την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη, πρέπει να μας εξηγήσει ποιο είναι το ζήτημα εθνικής ασφάλειας για την παρακολούθηση του κ. Κουκάκη, ενός οικονομικού ερευνητή-δημοσιογράφου, ο οποίος έχει ασχοληθεί με τραπεζικά σκάνδαλα, σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται κυβερνητικά στελέχη, σκάνδαλα ξεπλύματος μαύρου χρήματος τα οποία ενισχύθηκαν από κυβερνητικές πρωτοβουλίες και τροπολογίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος