Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων

Το περίγραμμα των προτάσεων και των τοποθετήσεων του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της 85ης ΔΕΘ, έδωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.  Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των στιγμών και βάζουμε πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή και όχι τις μικροπολιτικές κόντρες γι’ αυτό και δεν ζητάμε εκλογές, επισήμανε ο κ. Ηλιόπουλος.

Ο πρωθυπουργός νομοθετεί υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων και όχι υπέρ των εργαζομένων τόσο στα εργασιακά όσο στην υγεία και την εκπαίδευση, πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τη στήριξη των εργαζομένων με αύξηση του βασικού μισθού και διαφορετικό εργασιακό μοντέλο αλλά και την ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους τόσο στην υγεία όσο και στην παιδεία.

Η κυβέρνηση μας λέει ότι για την ακρίβεια με μέτρα 150 εκατομμυρίων ευρώ θα αντιμετωπίσει κύμα ανατιμήσεων ύψους 1 δις ευρώ μέχρι τον Απρίλιο, πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος και έφερε το παράδειγμα της επιδότησης με 9 ευρώ το μήνα των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε :”Καταδικάζουμε τις πρακτικές του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου και πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να είναι πλέον βουλευτής της ΝΔ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος