Ν. Γιαννακοπούλου στο Πρώτο: Είμαστε σε κατάσταση σοκ – Περιμένουμε την Φ. Γεννηματά να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας (audio)

«Απρόοπτη και δυσάρεστη η εξέλιξη με τη Φώφη Γεννηματά, είμαστε σε κατάσταση σοκ», τόνισε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα.

«Είμαστε δίπλα της με τη μυαλό και την καρδιά μας. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα, μαχήτρια. Έχει δώσει μάχες το παρελθόν και τα έχει καταφέρει, και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και τώρα. Την αγαπάμε, τη σεβόμαστε και την περιμένουμε να έρθει γρήγορα και πάλι κοντά μας για να δώσουμε τους ωραίους αγώνες», επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για το εάν επίκειται αναβολή ή παράταση της εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, η κυρία Γιαννακοπούλου είπε ότι είναι πρόωρο να γίνει τώρα τέτοια συζήτηση, καθώς χρειάζεται λίγος χρόνος και νηφαλιότητα. «Να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, να βγει η γυναίκα με το καλό από το νοσοκομείο και από εκεί και πέρα υπάρχουν τα αρμόδια όργανα προκειμένου να αποφασίσουμε για το επόμενο διάστημα», επεσήμανε, χαρακτηρίζοντας πολύ σωστή την απόφαση των υποψηφίων προέδρων να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους. «Το ανθρώπινο είναι πάνω και πέρα από το πολιτικό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το μήνυμα για ενότητα της κυρίας Γεννηματά, η βουλευτής υπογράμμισε ότι σε αυτή την κατεύθυνση κινείται όλη η πορεία της στο χώρο, «με τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε από το 2015 να ενώσει δυνάμεις, και αυτό της πιστώνεται απολύτως θετικά». «Όλοι οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ενότητα, τα στελέχη, οι υποψήφιοι πρόεδροι και ο κόσμος του ΚΙΝΑΛ», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος της δημοκρατικής παράταξης είναι χρήσιμος για τη χώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος