Εξωστρέφεια, σοβαρότητα, ενότητα και διαρκής κινητικότητα είναι οι άξονες της δράσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όπως το προσδιόρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγοντας την πρώτη συνεδρίαση του νέου Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου, το απόγευμα, στη Χαριλάου Τρικούπη.
«Περάσαμε τα δύσκολα και φύγαμε από τη πίεση του πρώην δικομματισμού. Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ως τον αντίπαλο πόλο της ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη εντός κι εκτός της Βουλής και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας».
Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια απ’ όλα τα στελέχη, «όπως γυρίζαμε στη προεκλογική περίοδο σ’ όλη τη χώρα» και έθεσε ως προτεραιότητα να αναδειχθούν τα θέματα της ακρίβειας, της υγείας, της στεγαστικής πολιτικής, των εργασιακών σχέσεων και τα προβλήματα των αγροτών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι ο προεκλογικός αγώνας που έγινε είναι προίκα, όχι μόνο για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για το πολιτικό σύστημα, κι αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους οριζόντια. «Οι εσωκομματικές μας διαδικασίες έγιναν με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό», σημείωσε. Επίσης τόνισε ότι οι στρατηγικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και ο ρόλος του νέου σχήματος είναι να επιτυγχάνει γρήγορο κι αποτελεσματικό συντονισμό.
Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα όλα τα μέλη που ανακοίνωσε ο κ. Ανδρουλάκης, πλην του Παύλου Γερουλάνου, που απουσίασε επειδή υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Η Άννα Διαμαντοπούλου, προσερχόμενη ρωτήθηκε για τις χθεσινές αιχμές από τη πλευρά του κ. Δούκα και σχολίασε με μια ενδεικτική παροιμία: «Η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει».
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 10:00 θα συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με αντικείμενο την εκλογή Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος