Μπύρα με νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας – Τι λέει ο Έλληνας ζυθοποιός που την παράγει

Για τις προσπάθειες να κάνει γνωστή την craft μπύρα που παράγει στο νησί του, την Ικαρία, χρησιμοποιώντας νερό από τις φυσικές πηγές του τόπου του μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρος» της EΡΤ ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης. Ο νεαρός ζυθοποιός που από 5-6 και 7 Απριλίου θα παρουσιάσει τις γευστικές προτάσεις του στο κοινό της Αθήνας συμμετέχοντας στο 1st Greek Beer Festival, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

«Κυνηγάμε τα φεστιβάλ όπως αυτά που κάνουν οι δημιουργοί του Peloponnese Beer Festival Only Craft και το 1st Greek Beer Festival Οnly Craft που στηρίζουν μόνο τους μικροζυθοποιούς» δήλωσε ο δημιουργός της «Ικαριώτισσας». Μιλώντας για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μπύρας που είναι φρέσκια δήλωσε ότι έχει εξαιρετική πρώτη ύλη, είναι απαστερίωτη και έχει διάρκεια ζωής μόνο 8 μήνες.

Πηγή: Περίμετρος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος