Μοναδική η εμπειρία των διακοπών στη Σκιάθο

Ήλιος, θάλασσα, ιστορία και πολιτισμός. Με ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Θεσσαλονίκη, Βόλο και Μαντούδι, αλλά και αεροδρόμιο που μπορεί να εξυπηρετήσει πτήσεις τσάρτερ το νησί της Σκιάθου συγκεντρώνει όλα στοιχεία ενός ολοκληρωμένου τουριστικού πακέτου. Ένα από τα υπέρ που προτάσσει η δημοτική αρχή είναι ότι το νησί είναι υγειονομικά οχυρωμένο με το 95% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί.

Με απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και με το 95% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί το νησί της Σκιάθου δηλώνει έτοιμο για να υποδεχθεί ένα μεγάλο αριθμό τουριστών αυτό το καλοκαίρι.
Στο νησί ήδη βρίσκονται τουρίστες από τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Αυστρία και το Ισραήλ, ωστόσο οι ξενοδόχοι αναμένουν ακόμα το πράσινο φως από τη Μεγάλη Βρετανία επενδύοντας ταυτόχρονα και στον εσωτερικό τουρισμό.

Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η επέκταση των ακτοπλοϊκών γραμμών από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προκειμένου η πόλη να λειτουργήσει ως σταθμός για τους βαλκάνιους Τουρίστες αλλά και η συνεργασία με το νησί της Σκιάθου σε πολιτιστικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση η Σκιάθος έχει όλα τα εχέγγυα για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία και στους επισκέπτες από το εσωτερικό αλλά και στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος