Μνημόνιο συνεργασίας με το «Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων» της Cisco υπογράφει το Ε.Ε.Θ.

Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το «Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων» της Cisco στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΕΕΘ), το οποίο προχωρά και στη δημιουργία ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Help Desk», προκειμένου να μπορεί να παρέχει άμεσα στα μέλη του συμβουλές, υπηρεσίες και διαμεσολάβηση, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Βασικός σκοπός του προς υπογραφή μνημονίου συνεργασίας είναι η στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων, μελών του ΕΕΘ, και η ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων μαθητών, φοιτητών, ανέργων και επαγγελματιών, που επιθυμούν να αποκτήσουν εφόδια εξειδίκευσης, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

Με την υπογραφή του μνημονίου, οι δύο πλευρές συμφωνούν για: συνδιοργάνωση εκδηλώσεων που προάγουν την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων, εκπαίδευση και κατάρτιση σε θέματα τεχνολογιών αιχμής και δημιουργικής οικονομίας, διαμεσολάβηση για την πραγματοποίηση συναντήσεων και τη δικτύωση επιχειρήσεων, νεοφυών ομάδων και της επιστημονικής κοινότητας για τη μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας κ.ά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ