«Μελωδική εκδίκηση» από τις Σακίρα και Μάιλι Σάιρους – Στην κορυφή των views τα τραγούδια για τους πρώην τους (video)

Array

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό το γνωμικό φαίνεται πως ακολούθησαν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, η εκρηκτική Σακίρα (Shakira) και η βραβευμένη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), εκθέτοντας μέσα από τους στίχους των νέων τραγουδιών τους επώνυμους πρώην τους, Ζεράρ Πικέ και Λίαμ Χέμσγουορθ, αντίστοιχα.

Η αρχή έγινε από την 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, η οποία με το νέο της τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκε με τον Αργεντινό παραγωγό DJ Bizarrap στοχοποιεί τον πρώην σύζυγό της που την απάτησε για μια κοπέλα με τα μισά της χρόνια.

Η Σακίρα αποδεικνύοντας ότι έχει εκρηκτικό ταπεραμέντο ως λατινοαμερικάνα επέλεξε να τα «ψάλει» στον άλλοτε σύντροφό της στη μητρική της γλώσσα και σύντομα το τραγούδι «BZRP Music Session #53» ξεπέρασε τα 63,5 εκατομμύρια views στο YouTube. Πρόκειται για τα περισσότερα που έχει «καταγράψει» νέο λατινοαμερικάνικο τραγούδι σε ένα εικοσιτετράωρο.

.

Τι λένε οι «δηλητηριώδεις στίχοι»

«Αξίζω δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo/You, ένα Rolex με ένα Casio», τραγουδά η Κολομβιανή σταρ.

«Μια λύκαινα όπως εγώ δεν είναι για πρωτάρηδες…», αναφέρουν οι στίχοι σε άλλο σημείο. «Σου έπεφτα πολύ, για αυτό είσαι με κάποια ακριβώς όπως εσύ», προσθέτει η Σακίρα .

Εκτός από την Πικέ και τη νέα σύντροφό του, οι στίχοι αναφέρονται στην πρώην πεθερά της τραγουδίστριας, τα ΜΜΕ, αλλά και τις περιπέτειες που έχει η σταρ με τις ισπανικές φορολογικές αρχές, που την κατηγορούν πως δεν πλήρωσε φόρους ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Με άφησες με την πεθερά μου γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και με ένα χρέος στην εφορία», τραγουδά η Shakira στο νέο τραγούδι της που απασχολεί τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και κάνει τον Πικέ να χαμογελάει αμήχανα παρουσιάζοντας την εταιρία ρολογιών που αναφέρει η Σακίρα ως νέο χορηγό του.

Το εκρηκτικό τραγούδι της Miley Cyrus

Τον γλυκό δρόμο της εκδίκησης επέλεξε και η 31χρονη Μάιλι Σάιρους, η οποία κυκλοφόρησε το νέο single της με τίτλο «Flowers» την ημέρα των γενεθλίων του πρώην. Το νέο τραγούδι που έχει γίνει viral έχει ως θέμα το τέλος μιας σχέσης και οι στίχοι του παραπέμπουν στην δεκαετή σχέση του ζευγαριού που είδε τον γάμο του να καταστρέφεται, όπως και το σπίτι τους στο Μαλιμπού που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ήμασταν καλοί, ήμασταν χρυσοί
Το είδος του ονείρου που δεν μπορεί να πουληθεί
Είχαμε δίκιο μέχρι που δεν είχαμε
Χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται

Στο νέο αυτό κομμάτι που θα συμπεριληφθεί στο όγδοο στούντιο άλμπουμ ‘Endless Summer Vacation’, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, η τραγουδοποιός μιλάει για την αγάπη προς τον εαυτό μας και το θάρρος μέσα μας, λέγοντας στους στίχους:

Δεν ήθελα να σε αφήσω, δεν ήθελα να τσακωθώ
Άρχισα να κλαίω, αλλά μετά θυμήθηκα:

Μπορώ να αγοράσω λουλούδια στον εαυτό μου
Να γράψω το όνομά μου στην άμμο
Μιλώ στον εαυτό μου για ώρες (Ναι)
Λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις
Μπορώ να χορέψω, Ναι
Μπορώ να κρατήσω το χέρι μου
Ναι, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από εσένα, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα, μωρό μου

Ένα τραγούδι ύμνος για τη γυναικεία δύναμη και το πώς ξεπερνάει έναν επώδυνο χωρισμό.

Aναμένουμε τα επόμενα σιγκλ των δύο τραγουδιστριών για να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια στη μελωδική εκδίκηση στους πρώην τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος