Μεικτά εστιατόρια επιλέγουν τελικά οι επιχειρηματίες της εστίασης

Επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων θα δημιουργηθούν στην εστίαση από τις 15 Ιουλίου, οπότε και οι επιχειρηματίες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα Covid-free εστιατόριο ή μπαρ είτε μία μεικτή επιχείρηση με αυστηρότερα πρωτόκολλα λειτουργίας. Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη πλειοψηφία των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης επέλεξαν να λειτουργήσουν τους χώρους τους ως μεικτά καταστήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΚΙΚΟΣ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος