Μεγάλο αφιέρωμα του Γιάννη Πετρίδη για τον Charlie Watts στο Πρώτο: Θα κρατήσω την ίδια στάση με τον Jagger και τον Richards (audio)

«Υπάρχουν τόσα εκατομμύρια αναρτήσεις στα social media από τη στιγμή που μάθαμε ότι έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο Charlie Watts, που είναι περιττό να πως οτιδήποτε εγώ. Θα μιλήσει η μουσική του και η μουσική τους», τόνισε ο Γιάννης Πετρίδης σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εκπομπή του «Από τις 4 στις 5», στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, για τον θάνατο του ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones.

«Θα κρατήσω τη στάση που κράτησαν ο Mick Jagger και ο Keith Richards, οι οποίοι ανέβασαν μόνο από μια φωτογραφία και δεν είπαν τίποτα άλλο. Τι να πουν;», αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πετρίδης.

Στο αφιέρωμα – το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, θα συνεχιστεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 και ενδεχομένως θα υπάρξει και τρίτο μέρος την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, ακούσαμε τραγούδια στα οποία έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η συμμετοχή του Watts.

Βέβαια, ο Charlie Watts έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλα τα άλμπουμ που ηχογράφησαν από την αρχή Rolling Stones. «Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο αυτό που κατάφεραν  τα μέλη του συγκροτήματος. Να είναι οι τρεις τους μαζί από την πρώτη στιγμή, όλα αυτά τα χρόνια», σημείωσε ο Γιάννης Πετρίδης.

«Διάλεξα τραγούδια που έχει παίξει ρόλο και κάποια άλλα τα οποία ίσως πολλοί δεν τα γνωρίζουν, παρά μόνο οι φανατικοί των Rolling Stones. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τα αισθήματα μας εμείς οι φίλοι του συγκροτήματος. Μαζί με τους Beatles ήταν τα δυο αγαπημένα μου συγκροτήματα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ακούστε το πρώτο μέρος του αφιερώματος του Γιάννη Πετρίδη:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος