Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Αμαλιάδα: Εντοπίστηκαν όπλα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Πέντε συλλήψεις

Οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του ΑΤ Ήλιδας με συμμετοχή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε παραλιακή περιοχή της Αμαλιάδας εντόπισε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεγάλο αριθμό όπλων.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής πέντε άτομα, που φαίνεται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, για άλλες υποθέσεις. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο πιστόλια, καθώς και ένα αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες από άλλο όχημα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ήλιδας, μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ, συνέλαβαν στα Καβάσιλα, έναν ιδιοκτήτη καφέ της Αμαλιάδας -σύμφωνα με πληροφορίες- μαζί με δύο αλλοδαπούς. Ο πρώτος είχε ενοικιάσει δύο δωμάτια στην περιοχή. Σε δεύτερη επιχείρηση στα Δουνέικα, συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και είναι σεσημασμένοι, καθώς έχουν συλληφθεί για άλλα αδικήματα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες – που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή των ΕΛΤΑ Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου – ετοίμαζαν αυτές τις μέρες χτύπημα σε χρηματαποστολή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Πέμπτη 30 Μαρτίου, σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Πλευριάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος