Μαστροποί κρατούσαν αιχμάλωτη 28χρονη και την εξέδιδαν με τη βία – Είχε απαντήσει σε αγγελία τους για δουλειά

Τρείς άντρες 28, 40 και 61 ετών συνελήφθησαν για μαστροπεία , πλαστογραφία και παραβίαση σφραγίδων και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο νεαρότερος εκ των τριών προσέγγισε την γυναίκα μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και της προσέφερε εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια.

Στη συνέχεια όμως και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε παράνομα και χωρίς τη θέλησή της.

Μάλιστα προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της άσκησε έντονη σωματική βία και την  οδήγησε σε οίκο ανοχής,  παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων από την εκμετάλλευση της.

Το διαμέρισμα που είχαν εγκαταστήσει την παθούσα, καθώς και το όχημα με το οποίο πραγματοποιούνταν οι μετακινήσεις της, είχαν παραχωρηθεί από τον ημεδαπό κατηγορούμενο, 61 χρόνων, ενώ ο 40χρονος αλλοδαπός κατηγορείται για παραβίαση σφραγίδων.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τους δράστες χθες το απόγευμα. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πυροβόλο όπλο
  • αεροβόλο πιστόλι
  • πλήθος φυσιγγίων
  • το χρηματικό ποσό των -420 – ευρώ
  • πλαστό δελτίο ταυτότητας
  • -2- κινητά τηλέφωνα
  • αυτοκίνητο
  • ιδιόχειρες σημειώσεις

Σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -10- ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος