Μάρσυ Συρεγγέλα: Η δημιουργός που εμπνέεται από τη yoga και φτιάχνει κομψοτεχνήματα από γυαλί

Η Μάρσυ Συρεγγέλα είναι μία δημιουργός από τη Νάξο που φτιάχνει κομψοτεχνήματα από γυαλί. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω, σπούδασε στη σχολή Καλών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, και αφιερώνει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς της, στη yoga και την ευεξία. Με τη δυναμική της νεότητάς της και την περίσσεια έμπνευση, η οποία μπολιάζεται με τη γνώση και την αγάπη για αυτό που κάνει, συνθέτει θαύματα.

Παράλληλα με τη yoga, η οποία αποτελεί, όπως λέει η ίδια, ένα σημαντικό εργαλείο, όπως και η τέχνη, έχει δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο καλλιτεχνικού κοσμήματος και βιτρό, στο Χαλκί της Νάξου. Όπως υποστηρίζει, μιλώντας για την τέχνη της, “η σχέση γυαλιού και φωτός είναι σχέση έρωτα” και βγάζει γοητεία ως διεύρυνση της αντίληψης και της συνείδησης, όπως ακριβώς κάνει η γιόγκα.

Δίνοντας το στίγμα του δικού της ξεχωριστού καλλιτεχνικού κόσμου, λέει στην κάμερα της ΕΡΤ3 και στην εκπομπή “Περίμετρος” ότι μπήκε στο τελευταίο πλοίο πριν την καραντίνα και έφθασε στο νησί, το οποίο αγάπησε, την καθόρισε, έκανε τόπο της και έκτοτε έμεινε εκεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος