Χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά της «Μαρινόπουλος» για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου έληξε την Τρίτη η συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων με τη διοίκηση της εταιρείας.
«Αυτό που μας έγινε απολύτως σαφές από την εργοδοσία είναι ότι τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης έχουν τελειώσει, και όλα, συμπεριλαμβανομένης και της μισθοδοσίας, εξαρτώνται από την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου» επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Σωματείο Εργαζομένων της Μαρινόπουλος.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου μετέφεραν στη διοίκηση της εταιρείας την «εντονότατη ανησυχία όλων των εργαζομένων καθώς και την αποφασιστικότητα τους να αγωνισθούν με όλα τα μέσα, συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε γύρω από το Σωματείο τους και την Διοίκησή του, προκειμένου να διασφαλίσουν στο ακέραιο τα δικαιώματά τους, όπως αυτά συμπεριλαμβάνονται στη συμφωνία της 1ης Ιουλίου 2016».
Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, η Διοίκηση του Σωματείου «θεωρεί απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους στον Μαρινόπουλο οι διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς, και αν μη τι άλλο τον θεωρεί προκλητικό και επικίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που διακυβεύονται τόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας, να στήνεται στην πλάτη τους ολόκληρο επικοινωνιακό παιγνίδι και να προσπαθούν να γείρουν την πλάστιγγα ανάλογα με το ποια μεγάλα συμφέροντα θέλει να εξυπηρετήσει κάθε φορά ο καθένας. Όλοι είδαμε ποιους πραγματικά εξυπηρετεί και ποιους όχι αυτή η εκκρεμότητα».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος