Μαρινάκης: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέβασε στο διαδίκτυο την ανάρτηση της κόρης του Πρωθυπουργού, Σοφίας Μητσοτάκη με το εισιτήριο της επιστροφής της από το Μουσκάτ του Ομάν.

«Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Ούτε συζύγους, ούτε παιδιά. Αρκεί να διασπείρουν τα ψέματά τους», έγραψε ο κ. Μαρινάκης στην ανάρτησή στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι με παλαιότερη ανάρτησή της στα social media η κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε απαντήσει σε δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το οποίο υποστηρίζε ότι επέστρεψε από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ, διευκρινίζοντας ότι ήταν «η πέμπτη πτήση επαναπατρισμού από την ευρύτερη περιοχή, όχι η πρώτη, ούτε η δεύτερη».

Σχετική είδηση:

«Η ξεφτίλα δεν έχει όρια»: Η Σοφία Μητσοτάκη απαντά στα fake news για την επιστροφή της από το Ντουμπάι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος