M. Ρέππας στο Πρώτο : Η Ντίνα Κώνστα υπήρξε Πολικός Αστέρας στη ζωή μας (audio)

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και το κοινό αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό Ντίνα Κώνστα που έφυγε από τη ζωή χθες αφήνοντας πίσω συγκλονιστικές ερμηνείες στη θεατρική σκηνή και τη μικρή οθόνη που τίμησαν την υποκριτική τέχνη και το στίγμα ενός ανθρώπου ακέραιου, ελεύθερου, υπέρμαχου του δικαίου.
Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Μπλε σαν πορτοκάλι“, τον Γιώργο Γιανναράκο και τη Μαίρη Βενέζη μίλησε ο τηλεοπτικός και θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιχάλης Ρέππας που μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου είναι ο λόγος που έγινε ευρέως γνωστή στην τηλεόραση με τους ρόλους της στις “Τρεις Χάριτες”, το “Δις εξαμαρτείν” και αργότερα τους “Δύο ξένους” των Ρήγα-Αποστόλου.

Οπως εξήγησε ο Μιχάλης Ρέππας, στην ουσία έχουμε κάποιους ηθοποιούς που μας καθοδηγούν από μόνοι τους. Δηλαδή η προσωπικότητά τους σχεδόν μας βάζει, θέλουμε δεν θέλουμε, να γράφουμε αυτά που γράφουμε. Είναι οι Πολικοί μας Αστέρες αυτοί οι ηθοποιοί και είναι αρκετοί. Δεν είναι ένας και δυό.
Ένας από αυτούς τους Πολικούς Αστέρες ήταν και η Ντίνα στη ζωή μας.
Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που με ενέπνεε πάντα. Σε όσες κωμωδίες της πρότεινα, είπε ΝΑΙ. Τόσο απλά… Την πήρα τηλέφωνο και είπε ναι.
Την ήξερα γιατί όταν βγήκα από τη Σχολή είχα παίξει σε μια επιθεώρηση του Λαζόπουλου που εκεί ήταν η Ντίνα πρωταγωνίστρια, την συμπαθούσα, πιστεύω ότι με συμπαθούσε κι εκείνη αλλά στο “Δις εξαμαρτείν” γνωριστήκαμε καλά.
Η Ντίνα εξωτερικά φαινόταν λίγο απόμακρη αλλά στην ουσία δεν ήταν. Απλώς ίσως κράταγε κι αυτή τις αποστάσεις της μέχρι να δει τι παίζει στο περιβάλλον και να αφεθεί. Είχε πάρα πολύ χιούμορ. Της άρεσε πάρα πολύ να γελάει και όταν παίξαμε μαζί ειδικά στο θέατρο, την έκανα και με έκανε να γελάμε συνέχεια.
Ήταν πάρα πολύ κυρία και πηγαίνοντας κόντρα πάρα πολλές φορές και με πρόσωπα, την παράταξή της δεν το είχε σε τίποτα να συγκρουστεί αν ένιωθε ότι δεν υπάρχει δίκαιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος