Μ. Όθωνας στο Πρώτο: Να σταματήσει η σπέκουλα και η δημαγωγία με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ (audio)

Να σταματήσει η «σπέκουλα»,  η «δημαγωγία» και τα «φθηνά επικοινωνιακά κόλπα» με τα σύμβολα και το όνομα του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά και μέλος της ΕΓ του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Όθωνας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Στο Πρώτο αλλιώς» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα, με φόντο την ένταση που προκλήθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

«Δε ταιριάζει στην παράταξη να συμπεριφέρονται κάποιοι όπως οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας το 2010. Το δίλημμα “ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ” έχει ίδια χαρακτηριστικά  με το δίλημμα “μνημόνιο-αντιμνημόνιο”, όταν δηλαδή η τότε κυβέρνηση πήρε δύσκολες και αναγκαίες αποφάσεις και τα άλλα κόμματα μιλούσαν για «δήθεν εναλλακτικές εύκολες λύσεις».

«Είναι λάθος να επιχειρείται να γίνει κεντρικό ζήτημα μιας καμπάνιας κάτι το οποίο παίζει με το θυμικό και τα συναισθήματα των ανθρώπων για το ΠΑΣΟΚ και δεν έχει καμία ουσία», επισήμανε ο κ. Όθωνας, υπογραμμίζοντας ότι «αν όσοι κάνουν τέτοιες διακηρύξεις κερδίσουν, η κωλοτούμπα που θα έκαναν θα ήταν ακόμη πιο θεαματική από αυτή του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα μνημόνια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος