Μ. Μητσιάς στο Πρώτο: Απολογιστική η συναυλία στο Ηρώδειο στις 30 Αυγούστου – Έχω ένα μεγάλο δίλημμα (audio)

«Απολογιστική» για τα 50 χρόνια που έχει στο ελληνικό τραγούδι χαρακτήρισε τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 30 Αυγούστου στο Ηρώδειο ο μεγάλος μας ερμηνευτής, Μανώλης  Μητσιάς, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Καθρέφτης» με τον Χρήστο Μιχαηλίδη.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. «Έχω ένα πρόβλημα. Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο δίλημμα με τους συνεργάτες μου. Δεν ξέρω ποιο τραγούδι να πρωτοπώ. Τι να διαλέξω», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να τραγουδήσω τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και μερικά τραγούδια “αφανέρωτα” που δεν τα κατάλαβε ο κόσμος, δεν διαφημίστηκαν αλλά είναι πολύ σπουδαία, όπως αυτά από τον “Χειμωνιάτικο ήλιο” του Μάνου Χατζηδάκη,  ή από την “Αθανασία”», σημείωσε .

Πρόσθεσε ότι θέλει να ερμηνεύσει τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών, από Χατζηδάκι και Θεοδωράκη μέχρι Μούτση, Σπανό, Μικρούτσικο και Λεοντή.

Όπως είπε ο κ. Μητσιάς, ο πολιτισμός πλήρωσε ακριβά την πανδημία. Σημείωσε ότι πέρα από την οικονομική δυσπραγία που υπήρξε σε όλο τον κόσμο, ο Πολιτισμός είναι το μέσο για να διαφέρουμε από τα ζώα.

Αποκάλυψε, δε, ότι πέρασε όλη τη δύσκολη περίοδο διαβάζοντας, συνομιλώντας με φίλους, βλέποντας μουσικές εκπομπές, ακούγοντας παλιούς δίσκους και παίζοντας με τα εγγόνια του.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος