Μ. Κρανίδης (ΠΟΜΙΔΑ) στο Πρώτο: Θετικές οι νέες δράσεις- Αλλά τι θα γίνει αν αλλάξει η κυβέρνηση; (audio)

«Θετικές» χαρακτήρισε τις δράσεις της κυβέρνησης για την στεγαστική πολιτική, ο γραμματέας ενημέρωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Μάνος Κρανίδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,5 και 105,8 και την εκπομπή «Σε Διάδραση» με την Αρετή Μπίτα. «Αν πας από το μηδέν, που υπήρχαν ελάχιστες δράσεις σε μια συνεκτική πολιτική είναι σίγουρα θετικό» ανέφερε.

«Αυτά τα προγράμματα θα βοηθήσουν πολύ, ειδικά την ομάδα των νέων, αλλά το σημαντικό είναι να υλοποιηθούν σωστά. Πρέπει να τονίσουμε το εξής. Επειδή είναι προεκλογική χρονιά και θα έχουμε σίγουρα εκλογές μέχρι τον Ιούλιο πρέπει και τα υπόλοιπα κόμματα, σε ένα τέτοιο μεγάλο θέμα που είναι εθνικό, τι θα κρατήσουν και τι θα διορθώσουν για να ξέρουμε όλοι, αν αλλάξει η κυβέρνηση. Πρέπει να γνωρίζει η αγορά τι θα γίνει. Δεν είναι ένα πρόγραμμα που θα τελειώσει σε έναν μήνα, θέλει αρκετό καιρό. Ειδικά όταν μιλάμε και αξιοποίηση δημόσιων ακινήτων» επισήμανε ο κ. Κρανίδης.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η υλοποίηση των δράσεων για την στεγαστική πολιτική με προτεραιότητα στους νέους, θα επηρεάσει και την υπόλοιπη αγορά, τονίζοντας πως η λύση όλου του προβλήματος στο real estate είναι να δημιουργηθεί προσφορά. «Αν αυξηθεί η προσφορά θα λυθούν όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος