Μ. Κατρίνης στο Πρώτο: Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει γιατί έχει 2 μέτρα και 2 σταθμά με τον Πάτση και τον Χειμάρα (audio)

«Τα στελέχη της κυβέρνησης να μας απαντήσουν γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ώθησε τον κύριο Πάτση σε παραίτηση, ο οποίος έκανε κάτι το οποίο είναι πραγματικά εξοργιστικό και ωθεί τον κ. Χειμάρα» δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με το Βασίλη Αδαμόπουλο.

«Η υπόθεση Χειμάρα νομίζω ότι είναι ένα ψηφιδωτό στο παζλ όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που θεωρούν το κράτος λάφυρο και το κάνουν πλέον ανερυθρίαστα. Πραγματικά το γεγονός ότι ένας εν ενεργεία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεωρούσε ότι μπορεί κατά παράβαση του Συντάγματος να είναι βασικός συνεργάτης και προμηθευτής δημοσίων οργανισμών και όλο αυτό να περάσει στο απυρόβλητο, δείχνει αυτή την αίσθηση αλαζονείας, την οποία έδειξε και ο κύριος Πάτσης με τη συμπεριφορά του πριν από κάποιο διάστημα», είπε ο κ. Κατρίνης.

«Ενώ ήταν γνωστό ότι θα έχουμε έξαρση ιώσεων, δεν υπήρχε επαρκής προετοιμασία από το υπουργείο»

Ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ελλείψεων στα φάρμακα και τόνισε ότι ενώ ήταν γνωστό ότι θα έχουμε έξαρση ιώσεων Νοέμβριο και Δεκέμβριο και ιδιαίτερα των ιώσεων και άλλων λοιμώξεων, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, δεν υπήρχε επαρκής προετοιμασία από το υπουργείο. «Υπάρχουν εργαλεία. Υπάρχουν λύσεις γιατί δεν κάναμε μόνο κριτική. Τον Μάρτιο του 2022 η ίδια η κυβέρνηση απαγόρευσε την εξαγωγή φαρμάκων ακριβώς για να αποτρέψει αυτό το φαινόμενο και το συγκράτησε. Αν αυτό είχε γίνει από το Νοέμβριο μήνα, σήμερα η κατάσταση που βιώνουμε θα ήταν πολύ καλύτερη», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος