Μ. Κατρίνης στο Πρώτο για παρακολουθήσεις: Εφόσον υπάρχουν τεκμηριωμένα περιστατικά θα πρέπει να διερευνηθούν (audio)

«Εφόσον υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες και συγκεκριμένα περιστατικά, θα πρέπει να κατατεθούν όλα και στην Βουλή και στην δικαιοσύνη και να γίνουν αντικείμενο διερεύνησης» τόνισε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, για το ενδεχόμενο συμπερίληψης παρακολουθήσεων και άλλων προσώπων κατά τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής.

«Η κυβέρνηση μιλούσε για χρονική επέκταση της έρευνας μια δεκαετία γενικά και αόριστα»
σημείωσε ο κ. Κατρίνης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην πρότασή του, πέρα από την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου κ. Κουκάκη, ζήτησε να εξεταστεί και η καταγγελία του ΚΚΕ που επεκτείνεται στην θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης.

«Άρα εφόσον υπάρχουν περιστατικά τεκμηριωμένα, βεβαίως θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο διερεύνησης, όχι όμως σε μια απόπειρα συμψηφισμού. Φοβάμαι ότι αυτή την στιγμή η κυβέρνηση επιχειρεί να συσκοτίσει την υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, οι πλέον αρμόδιοι, ο τέως διοικητής της ΕΥΠ και οι υπουργοί που ήταν παρόντες προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από το απόρρητο. Αυτό μας δημιουργεί εύλογα μια ανησυχία ότι η κυβερνητική παράταξη προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση που αφορά την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη επί θητείας της ΝΔ και από την άλλη προσπαθεί να κάνει έναν συμψηφισμό ώστε να δημιουργήσει επικοινωνιακές εικόνες και εντυπώσεις πιο πολύ για να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου» τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος