Μ. Δρακωτός στην ΕΡΤ για εξαγορά της ΠΑΕ ΠAO: «Αναμένουμε τις ειλικρινείς προθέσεις του κ. Αλαφούζου»

Δημόσια πρό(σ)κληση προς τον Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έκανε, μέσω της ΕΡΤ, ο Mάρκος Δρακωτός, καλώντας τον Γιάννη Αλαφούζο να δείξει τις αληθινές του προθέσεις και να πουλήσει τις μετοχές της ομάδας.

«Οι συζητήσεις μας με τον κ. Αλαφούζο ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Μας δόθηκε η εντύπωση ότι ήθελε να πουλήσει. Τον προσεγγίσαμε, μας ζήτησε να του παρέχουμε πληροφορίες και το κάναμε. Κάθε φορά που φτάναμε όμως σε ένα σημείο δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη σχεδιάσει την οικονομική πρόταση. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος και να τον ανεβάσουμε πάνω από το επίπεδο του Ολυμπιακού», δήλωσε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Γάτα και την εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Δρακωτός, «εδώ και καιρό μελετάμε την πρόταση εξαγοράς του ΠΑΟ, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλαφούζου. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση της ομάδας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως να αλλάξουμε ριζικά τη δομή της ομάδας, που ήταν προβληματική. Θα θέσουμε τα θεμέλια για την επαναφορά της ομάδας. Χρειάζεται σταθερότητα. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει περίπου 12 προπονητές και 9 τεχνικούς διευθυντές. Ο οικονομικός παράγοντας είναι σημαντικός, αλλά δεν είναι το μόνο στοιχείο. Αναγνωρίζω ότι ο κ. Αλαφούζος έχει ξοδέψει ένα πραγματικά μεγάλο χρηματικό ποσό».

Ο γνωστός επιχειρηματίας κάνοντας έναν απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του αγαπημένου του συλλόγου είπε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα χρήματα δεν έχουν ξοδευτεί σωστά. Παρά το χαμηλό του μπάτζετ ο ΠΑΟ μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικός, επενδύοντας σε ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν σε υψηλό επίπεδο, φέρνοντας στην ομάδα τη σταθερότητα που τόσο πολύ χρειάζεται.

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο των συνομιλιών

«Ήλπιζα το ενδιαφέρον μου για την ομάδα να μην είχε δημοσιοποιηθεί από σεβασμό προς τον τωρινό ιδιοκτήτη και την ομάδα. Τα επόμενα βήματά μας εξαρτώνται από τον κ. Αλαφούζο και από το ειλικρινές ενδιαφέρον του να πουλήσει. Αν το κάνει τότε μόνο μπορούμε να αναλύσουμε τις προοπτικές εξαγοράς της ομάδας. Δεσμεύομαι να σεβαστώ την ιστορία, τους παίκτες, τους προπονητές και τους υπερήφανους οπαδούς του συλλόγου.

Πρέπει, ωστόσο, να εξετάσουμε την οικονομική κατάσταση της ομάδας, να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα και να καταλήξουμε σε μια πρόταση που μπορεί να μας οδηγήσει σε περαιτέρω συζητήσεις και αυτό θα με φέρει στην Αθήνα», τόνισε ο κ. Δρακωτός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος