Λονδίνο: 12 συλλήψεις αλλά όχι συνεργοί του τρομοκράτη (video)

Τη δωδέκατη σύλληψη από την επίθεση της περασμένης Τετάρτης, ανακοίνωσαν οι βρετανικές αρχές, με έφοδο και πάλι στο Μπέρμιγχαμ όπου συνελήφθη 30χρονος, ο οποίος κρατείται ως ύποπτος για τρομοκρατία και φέρεται να συνδέεται με το χτύπημα στο Oυεστμινστερ.

Από τους 12 συλληφθέντες, μόνο δύο, ο 30χρονος και και ένας 54χρονος παραμένουν υπό κράτηση ενώ οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η εκδοχή να ενήργησε ως “μοναχικός λύκος”, ο δράστης της επίθεσης, ο βρετανός Χαλίντ Μασούντ, ενισχύεται και πάλι, καθώς “δεν αποδεικνύεται ούτε ότι υπάρχει καθοδηγητής ούτε και συνεργοί”.

Σχετική είδηση:Ο μακελάρης του Λονδίνου δεν ήταν «μοναχικός λύκος» (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος