Λήψη αυστηρών μέτρων από ΕΛΑΣ και ΕΥΠ εξαιτίας των γεγονότων στο Ισραήλ

«Δρακόντεια» είναι τα μέτρα που έχει λάβει και συνεχίζει τα λαμβάνει το σύνολο των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, μετά τα γεγονότα στο Ισραήλ, σε απόλυτη συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες ευρωπαϊκών και συμμαχικών χωρών και με απόλυτη προτεραιότητα την διαφύλαξη στόχων ισραηλινών συμφερόντων στη χώρα μας και την αποτροπή οποιασδήποτε ανωμαλίας και αναταραχής.

Από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν διπλασιαστεί τα μέτρα ασφαλείας στην Πρεσβεία του Ισραήλ, έχει ανέβει ο βαθμός επικινδυνότητας και έχουν τοποθετηθεί αντίστοιχα εμφανείς και μη εμφανείς δυνάμεις σε στόχους ισραηλινών συμφερόντων.

Παράλληλα, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική παρακολουθούν και συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες για άτομα ενδιαφέροντος τόσο σε γειτονιές όσο και σε Hot Spot που κρατούνται μετανάστες από την Μέση Ανατολή και βεβαίως υπάρχει αυξημένη προσοχή στα αεροδρόμια και σε όλες τις πύλες εισόδου και τα σύνορα της χώρας, για τον ενδελεχή έλεγχο ατόμων που τυχόν θελήσουν να έρθουν αυτή την περίοδο προς την χώρα μας από τις περιοχές που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Η προτεραιότητα όλων των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας είναι η αύξηση του δικτύου πληροφοριών και η συνεχής αξιολόγησή τους και βεβαίως η διατήρηση της τάξης, της ασφάλειας για όλους και της ηρεμίας στην ελληνική επικράτεια.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος