Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αερίου στον Πειραιά – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στην περιοχή του Πειραιά, όπου νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε διαρροή αερίου, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών και την προληπτική εκκένωση πολυκατοικιών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυνάμεις που επιχείρησαν στο σημείο έχουν αποχωρήσει, ενώ παραμένει προληπτικά ένα όχημα για την παρακολούθηση της κατάστασης.

Οι ένοικοι των πολυκατοικιών που είχαν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας έχουν πλέον επιστρέψει στα σπίτια τους, καθώς δεν συντρέχει πλέον λόγος ανησυχίας.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι από τις δεξαμενές του πρατηρίου, το οποίο είναι κλειστό εδώ και μήνες, έβγαιναν αναθυμιάσεις οι οποίες ωστόσο αντιμετωπίστηκαν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στην περιοχή, με όλους τους δρόμους που είχαν κλείσει προσωρινά να δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία, σηματοδοτώντας την πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Χριστοδουλίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος