Λασίθι: Συνελήφθη 58χρονος για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του (video)

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 11χρονης από τον ίδιο τον θείο της απασχολεί τις διωκτικές αρχές στο Λασίθι.

Ο 58χρονος ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία προκειμένου ο δικηγόρος του να λάβει γνώση της δικογραφίας, οποία έχει χωριστεί σε δύο μέρη: αυτό των δυο πλημμελημάτων (οπλοκατοχή και κακοποίηση) και ξεχωριστά αυτό της αποπλάνησης ανηλίκου.

Μετά από καταγγελία της μικρής, συνελήφθη προχθές (14/2) στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου ο 58χρονος αδερφός του πατέρα της, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με την μαρτυρία του κοριτσιού και όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της δύο φορές κατά το διάστημα των προηγούμενων έξι εβδομάδων.

Η 11χρονη, συνοδεία κοινωνικής λειτουργού από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, επισκέφτηκαν σήμερα το γραφείο της Ανακρίτριας.

Ο 58χρονος, ο οποίος έχει μεγαλώσει το κορίτσι και έχει την επιμέλειά της από τότε που πέθανε ο πατέρας της, καθώς η μητέρα της είναι τοξικομανής, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Λασιθίου. Εναντίον του εκκρεμούν κατηγορίες για κακοποίηση, αποπλάνηση ανηλίκου αλλά και κατοχή όπλου, καθώς μετά από έρευνα εντοπίστηκε πυροβόλο όπλο στην αποθήκη στην οποία διέμενε με την 11χρονη ανηψιά του.

Η μικρή, μαθήτρια Δημοτικού, φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και θα ακολουθήσεοι ιατροδικαστική εξέταση για την διερεύνηση των καταγγελιών για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση.

Ρεπορτάζ: Ι. Ταβλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος