Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ στο Πρώτο: Δεν είναι τραγουδιστές οι trappers – Έχουν κάνει μόδα το “παραμύθι” τους που ήρθε από την Αμερική (audio)

«Οι trapper, ρε παιδιά, δεν είναι τραγουδιστές, και αυτό δεν είναι τραγούδι. Βάλτους να τραγουδήσουν ένα τραγούδι. Δεν είναι τραγουδιστές, είναι παιδιά που έχουν κάνει μόδα το “παραμύθι” τους που ήρθε από την Αμερική με τη rap. Το θέμα για αυτούς δεν είναι ποιος θα τραγουδήσει πιο καλά, αλλά ποιος θα μιλήσει πιο γρήγορα, πιο πολλές λέξεις» (10.08), τόνισε -ερωτηθείς για τα πρόσφατα επεισόδια με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες του συγκεκριμένου είδους – ο τραγουδοποιός Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ, κατά κόσμο Λάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Έχουμε και λέμε» με τον Στέλιο Βραδέλη και τον Γιώργο Πίκουλα.

«Παίρνουν από υπολείμματα τραγουδιών, από οργανικά μέρη κάποιων τραγουδιών και βάζουν εκεί ένα τύμπανο από κάτω, μια γκρανκάσα – η οποία εμένα με πείραζε πάντα στο κεφάλι, ακόμα και όταν ήταν της μόδας πριν χρόνια. Μουσική για να ηρεμίσεις δεν υπάρχει», επισήμανε

Μίλησε για την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Όλο κάτι μου λείπει». «Είναι 3- 4 κομμάτια που είναι δεύτερες εκτελέσεις, αλλά τα υπόλοιπα είναι καινούργια. Είναι η απόδοση στα αγγλικά με τίτλο Rock ‘ n Roll Coat, της μεγάλης επιτυχίας «Το παλιό μου παλτό». Είναι και κάποια άλλα, διασκευές που αγαπάω εγώ. Διασκεύασα το “Να με παίρνανε τα σύννεφα” της Σοφίας Βέμπο. Επίσης, ένα ωραίο που είχε πει η συγχωρεμένη η Αρλέτα στον τελευταίο δίσκο της, με τίτλο “ ο Κυνηγός”. Και μερικά καινούργια, αυτό με τον Κότσιρα», είπε χαρακτηριστικά

Υπενθύμισε ότι πριν από 6 μήνες είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Ηρεμία», με 10 θέματα ορχηστρικά. «Με τιμά που η εταιρεία μου κάνει ακόμα και CD, θέλω να τα ακούω στο αυτοκίνητό μου», σημείωσε.

Μίλησε για το τραγούδι «Δράμα», λέγοντας ότι ήθελε να το κάνει ζεϊμπέκικο, καθώς δεν έχει τραγουδήσει άλλη φορά στην καριέρα του ζεϊμπέκικο. «Το κομμάτι “Γιόκα μου”, το αφιερώνω σε όλους τους γιόκιες και σε όλους τους γονείς», τόνισε λέγοντας πως ο γιος του είναι καλλιτέχνης, αλλά θέλει να δουλέψει σε άλλο τομέα. «Άστον, αν το καταλάβει το κατάλαβε. Είναι πολύ ωραίο ζωγράφος. Και μια έκθεση που έκανε τα πούλησε όλα. Αλλά ασχολείται με μηχανές αυτοκινήτων, επισκευάζει αυτοκίνητα. Μέχρι να του περάσει, δεν τον πειράζω, δεν τον ενοχλώ, και συνιστώ σε όλους τους γονείς να μην μπαίνουν στη μέση και να αφήσουν τα παιδιά τους να κάνουν ό,τι θέλουν», δήλωσε.

Ο Λάκης Με τα Ψηλά Ρεβέρ ρωτήθηκε και για το περίφημο ντουέτο του με τον Δημήτρη Μητροπάνο, στο τραγούδι «Για να σ’ εκδικηθώ». «Βρεθήκαμε συμπτωματικά. Εγώ γύριζα απογοητευμένος από το στούντιο, το είχα πει μόνος μου, ήταν μονότονο και τεράστιο τραγούδι. Είπα να βάλω μια δεύτερη φωνή. Είδα τον Μητροπάνο, “έλα εσύ”, “ευχαρίστως”… Μετά από 2-3 μήνες όταν το άκουσε, πήγαμε στο στούντιο και το απογείωσε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος