Κύμινα Θεσσαλονίκης: Διερευνώνται οι συνθήκες του άγριου εγκλήματος

Διερευνώνται οι συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας στα Κύμινα της Θεσσαλονίκης όταν 24χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 56χρονο πατέρα του, μετά από έντονη λογομαχία το βράδυ της Δευτέρας (24/1).

Το φονικό ομολόγησε ο ίδιος, όταν αστυνομικοί τον συνέλαβαν λίγο αργότερα, επειδή λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με υπαλλήλους σε βενζινάδικο.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στα Κύμινα Θεσσαλονίκης δεν μπορούν όπως λένε να πιστέψουν ότι ο 24χρονος συντοπίτης τους αφαίρεσε τη ζωή του πατερά του… Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή. Ο νεαρός φέρεται να λογομάχησε για άγνωστο λόγο με τον 56χρονο πατέρα του βραδινές ώρες χθες και πάνω στον καβγά σύμφωνα με πληροφορίες τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 24χρονος εγκατέλειψε τον πατέρα του, επιβιβάστηκε στο όχημα του και κινήθηκε με κατεύθυνση τη Χαλκιδική, σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησε σε βενζινάδικο στην περιοχή των Μουδανιών και διαπληκτίστηκε με τους υπαλλήλους, κλήθηκε η αστυνομία και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου αποκάλυψε στους αστυνομικούς τη πράξη του.  Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε αμέσως συναγερμός με τους άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης να εντοπίζουν τον άτυχο άνδρα νεκρό μέσα στο σπίτι του. Όπως λένε οι κάτοικοι, η σύζυγος του 56χρονου απουσίαζε καθώς είχε επισκεφτεί την κόρη τους που σπουδάζει εκτός νομού.

Ο 24χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αύριο Τετάρτη (26/1) αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος