Κρούσματα COVID–19 στον ΠΑΣ Λαμία εν όψει Παναθηναϊκού, αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη Λίγκα

Εντωμεταξύ, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει κανονικά στον Βόλο για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μία ημέρα μετά την αλλαγή έδρας του αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 22/11, 18:00) για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και τη «μεταφορά» του στο Πανθεσσαλικό λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας, προέκυψε θέμα COVID–19 στη Λαμία και η διεξαγωγή του παιχνιδιού φαίνεται πως είναι στον «αέρα».

Ο τελευταίος (καθιερωμένος) έλεγχος που έγινε εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας «έδειξε» κρούσματα και όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα, χωρίς να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Κυριακής (21/11).

Με βάση όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Σούπερ Λίγκας, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας υποβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (21/11) σε νέα τεστ ανίχνευσης COVID–19, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το πρωί της Δευτέρας (22/11).

Τότε θα ξεκαθαρίσει και θα αποφασιστεί και η τύχη του αγώνα, καθώς για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να προκύψουν πάνω από πέντε κρούσματα σε ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από τη Σούπερ Λίγκα για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα.

Οι «πράσινοι» πάντως αφού ολοκλήρωσαν το πρωί της Κυριακής (21/11) την προετοιμασία τους για το ματς με τους «κυανόλευκους», θα ταξιδέψουν κανονικά για το Βόλο εντός της ημέρας και θα περιμένουν να μάθουν επίσημα από τη Λίγκα το αν θα γίνει το παιχνίδι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 22 παίκτες στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, την «πράσινη» αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιωαννίδης, Σχένκεφελντ, Πούγγουρας, Αγιούμπ και ο ανέτοιμος Κουρμπέλης.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ