Κρήτη: Τρεις συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για πάνω από 2 κιλά κάνναβη

Με χειροπέδες βρέθηκαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τις δύο υποθέσεις βρήκαν και κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, περίπου 2,5 κιλά κάνναβη.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο Κρητικοί, ηλικίας 56 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους ακινητοποίησαν τον 56χρονο στο αυτοκίνητό του, ένα επιβατηγό ΙΧ. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων, 1.120 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κρήτη: Τρεις συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για πάνω από 2 κιλά κάνναβη

Επίσης, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών εντοπίστηκε ο 45χρονος. Στον έλεγχο που του έγινε, αλλά και στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε σε σπίτι που, σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 870,7 γραμμάρια κάνναβη, 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 37,6 γραμμαρίων, 2 ακόμη αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης (φιξάκια) συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Λίγο αργότερα, σήμερα, μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο, συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας 42χρονος Κρητικός, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του περίπου 1,5 κιλό κάνναβη. Συγκεκριμένα, κατά τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό και 362 γραμμάρια κάνναβη, 900 ευρώ, 7,5 γραμμάρια ηρωίνη, 2,4 γραμμάρια κοκαΐνη, 3 κινητά τηλέφωνα και ζυγαριά ακριβείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος