Κωνσταντινόπουλος για παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Το πικρό ποτήρι αυτό θα το πιούν να το πουν δημόσια

«Ο κ. Ανδρουλάκης είναι υποψήφιος πρωθυπουργός της χώρας. Θα μας κρύψουν αν είναι πράκτορας και θα τον ψηφίσουμε αύριο για πρωθυπουργό της χώρας; Θα ενημερώσουν δημόσια. Το πικρό ποτήρι αυτό θα το πιούν να το πουν δημόσια, επειδή είναι αθλιότητα αυτό που έχουν κάνει» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο»  με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

«Και μάλιστα όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ότι ήταν λάθος και ότι δεν θα το επέτρεπε, καταλαβαίνετε το μέγεθος της αθλιότητας που έχει συμβεί» συνέχισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

 

Η ΝΔ πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

 Σε ό,τι αφορά την χρονική διεύρυνση της έρευνας, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δεν αρνείται μια τέτοια εξέλιξη εφόσον υπάρχουν στοιχεία, εξαπολύοντας την ίδια ώρα βέλη εναντίον του κυβερνώντος κόμματος. «Είναι 3 χρόνια στην κυβέρνηση η ΝΔ, δεν αναρωτιέται ένας γιατί αυτά τα στοιχεία που ήταν για τον Τσίπρα, Καμμένο δεν τα έφερε μέχρι τώρα η ΝΔ και περίμενε να την πιάσουν με τη γίδα στην πλάτη; Δηλαδή μέχρι τώρα κάλυπτε τον κ. Τσίπρα και τα πεπραγμένα του και τώρα ήρθε να μας πει ότι είναι το ίδιο με τον Τσίπρα. Το ξέρουμε αυτό.  Αν τα λάθη που έγιναν πριν 20 χρόνια για λόγους επικοινωνιακούς θέλουν να τα ξαναθυμηθούμε κάποια κόμματα, είναι δικό τους θέμα, δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Η φιλοδοξία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι να πει ότι είναι ίδιος με τον κ. Τσίπρα, είναι δικαίωμά τους. Ότι έκαναν τα ίδια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος