Κοινωνικός Τουρισμός: Από 24/7 οι αιτήσεις για συμμετοχή τουριστικών καταλυμάτων & ακτοπλοϊκών εταιρειών

Από τις 24 Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022. Ο ΟΑΕΔ τους καλεί να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Μητρώο Παρόχων.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από το Σάββατο αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού. Η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή κατά τη διάρκεια υλοποίησης του Προγράμματος και έως την 30.06.2022.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 θα διαρκέσει 12 μήνες, από 1η Αυγούστου 2021 μέχρι 31 Ιουλίου 2022. Συνολικά χορηγήθηκαν 300.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 30.000.000 ευρώ.

Ως επιπλέον κίνητρα συμμετοχής, για πρώτη φορά η επιδότηση καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο, ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα κατά την «αιχμή» της περιόδου των διακοπών, ενώ επιταχύνεται η αποπληρωμή των παρόχων του προγράμματος, καθώς θα υλοποιηθεί νέα ηλεκτρονική αίτηση αποπληρωμής.

Για αναλυτικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab2=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab3=

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος