«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη» αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την αγαπημένη τραγουδίστρια που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.
Η Μαρινέλλα είχε νιώσει έντονο πονοκέφαλο προτού βγει στη σκηνή του Ηρωδείου, κάτι που είχε αναφέρει σε συνεργάτες της, όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας, ευχόμενος περαστικά.
“Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Έχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη. Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
“Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Προφανώς το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει αμφιβολία” πρόσθεσε ο υπουργός.
Σχετικές ειδήσεις:
- Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα – Στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επί σκηνής Ηρωδείου, το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν
- Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται μετά την κατάρρευση επί σκηνής στο Ηρώδειο – Τι αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν
- Δίνει μάχη για τη ζωή της η Μαρινέλλα – Τι είπε για την υγεία της στο ΕΡΤNews ο Άδωνις Γεωργιάδης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος