Κλειστά σχολεία λόγω παγετού – Ποια θα ανοίξουν μια ώρα αργότερα

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου σχολεία, ενώ σε κάποια άλλα το κουδούνι θα χτυπήσει με μια ώρα καθυστέρηση εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Φλώρινας στις 9:15 π.μ. θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μία ώρα αργότερα η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, λόγω δυσμενών συνθηκών με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Γ. Στεργίου.

Επίσης, τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.    

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σαμοθράκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι δημοτικές δομές απασχόλησης των παιδιών και ο παιδικός σταθμός.

Στη Λάρισα με αποφάσεις του δημάρχου Θανάση Μαμάκου αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω σχολικών μονάδων, μέχρι και σήμερα λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης:

  • Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
  • Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας
  • ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ Δήμου Λαρισαίων

Όπως επισημαίνεται, οι εργασίες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης έχουν ξεκινήσει ήδη.

Η Ένωση Γονέων εκφράζει την ανησυχία και τη δυσαρέσκειά της για την αναστολή λειτουργίας των τριών μονάδων και ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων για τη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος