Η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες από νωρίς το πρωί, με τους βασικούς άξονες της πόλης να κινούνται πολύ αργά και την Αττική Οδό να καταγράφει τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν αναμονή 20 έως 25 λεπτών από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στην έξοδο προς Λαμία ο χρόνος καθυστέρησης κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 λεπτών. Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 5 με 10 λεπτά στην ίδια έξοδο και αγγίζουν τα 15 με 20 λεπτά από τον κόμβο Μαραθώνος μέχρι την Κηφισίας. Στην Περιφερειακή Υμηττού η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, καθώς οι οδηγοί κινούνται αργά για περίπου 15 με 20 λεπτά από την Αγία Παρασκευή έως τον κόμβο Κηφισίας.
Στον Κηφισό, η κίνηση παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη στο ρεύμα προς Πειραιά, με μεγάλα προβλήματα από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τα ΚΤΕΛ. Η λεωφόρος Αθηνών επιβαρύνεται στην περιοχή του Παλατακίου, ενώ στη λεωφόρο Κηφισίας η εικόνα είναι δύσκολη και στα δύο ρεύματα, με χαμηλές ταχύτητες σε όλο το μήκος της. Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στη Μεσογείων, όπου οι καθυστερήσεις εντοπίζονται κυρίως στο ύψος του Πενταγώνου.
Στο νότιο κομμάτι του λεκανοπεδίου, η κατάσταση δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης στην Αλίμου – Κατεχάκη, που επιβαρύνουν την κυκλοφορία. Η λεωφόρος Βουλιαγμένης εμφανίζει αυξημένη κίνηση σε πολλά σημεία, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Ηλιουπόλεως. Στην παραλιακή λεωφόρο, ιδιαίτερα στο Καλαμάκι, η κίνηση είναι αυξημένη με συνεχείς επιβραδύνσεις.
Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο:
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) November 20, 2025
20΄-25′ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας,
5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα:
5′-10′ στην έξοδο για Λαμία,
15′-20′ από Μαραθώνος έως Κηφισίας.
Περιφ. Υμηττού καθυστερήσεις 15΄-20΄από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας. https://t.co/kwwTGoNwPU
Κάντε κλικ στην “προβολή μεγαλύτερου χάρτη“ για να δείτε την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα αναλυτικά δελτία κυκλοφορίας της Αστυνομίας για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος